Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι ακόλουθοι:

Αντικαταβολή : Ο πελάτης πληρώνει το συνολικό ποσό της παραγγελίας του στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier (Γενική Ταχυδρομική) κατά την παράδοση είτε με μετρητά είτε με την πιστωτική/χρεωστική του κάρτα.

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα : Visa, Mastercard, American Express, Diners, Maestro, Masterpass.
Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (hype.gr ή kyaraplussize.gr), είναι απόλυτα ασφαλής, εφ’ όσον ακολουθείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας (EUROBANK Α.Ε.), όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απ’ ευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.
Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφ’ όσον έχετε συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα (EUROBANK).
Σε κάθε περίπτωση συναλλαγής, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

PayPal : Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal, όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απ’ ευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να συνδεθείτε (Login) στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Paypal και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό : Ο πελάτης οφείλει να μεταφέρει ή να καταθέσει το ακριβές ποσό της παραγγελίας του εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας, διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται και θεωρείται ως μη γενόμενη. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι καταθέτοντας τα χρήματα, χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες έως ότου ελεχθεί από το λογιστήριο το χρηματικό ποσό που αποστείλατε, προκειμένου να προχωρήσουμε στην προετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας. Οι καταθέσεις πραγματοποιούνται στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

Eurobank: IBAN GR47 0260 2050 000760 200896673

Εθνική Τράπεζα: IBAN GR52 0110 15000 000150 20051585

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR24 0171 9110 0069 1113 3442639

 

Ον/μο Δικαιούχου : HYPE ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

0